Sparning

Hur sparar jag i Arbetsmiljöverktyget?

Emanuel Makhoul

Senast uppdaterad för 7 dagar sedan

I alla delar av Arbetsmiljöverktyget som kräver inloggning sparas informationen automatiskt vid varje klick. Systemet indikerar att sparning har skett genom att visa texten "Sparad!". 

 
 

Var den här artikeln användbar?

0 av 0 gillade den här artikeln

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss